dinsdag, 22 september 2020

Stichting Truckersday

Welkom bij Stichting TruckersDay

 

 

Stichting TruckersDay is een enthousiaste en ambitieuze stichting die een belangrijke rol vervult in het maatschappelijk leven van mensen met een beperking uit Helmond en omstreken.

Sinds de oprichting in 1990 worden er meerdere evenementen georganiseerd voor deze mensen. Dankzij de inzet van velen vrijwilligers en andere belangstellenden die de stichting en haar doel een warm hart toe dragen. De Stichting werkt vanuit het hart van de medewerkers en er zit geen enkel commerciëel belang of winstoogmerk achter. Alle baten die de Stichting gegund worden komen ook weer enkel ten goede aan de werkzaamheden van de Stichting.

Inmiddels na bijna 30 jaar is Stichting TruckersDay niet meer weg te denken uit het Helmonds Maatschappelijk leven en heeft al voor vele blije en gelukkige gezichten gezorgd en hoopt dit nog vele jaren voort te kunnen zetten.

 

 

 

 

 Is Stichting Truckersday er ook voor mij?

 

Stichting Truckersday is er niet alleen voor mensen met een zware beperking of voor jongeren. Dit wordt heel vaak gedacht.
Wij zijn er voor jong en oud. Onze deelnemers hebben een beperking (lichamelijk of geestelijk); maar kunnen ook chronisch of terminaal ziek zijn. Maar ook mensen die in een sociaal isolement zitten kunnen ook aan onze activiteiten deelnemen.
Zoals u ziet wij zijn er voor meer mensen als u misschien dacht.
Als u nu twijfelt en denkt zijn deze aktiviteiten ook voor mij? Aarzel niet en neem contact met ons op!!

 

 

 

 

Wat doet Stichting Truckersday allemaal?

 

De meesten zullen ons ongetwijfeld kennen van de jaarlijkse Truckersday. Dit is de zondag begin juni dat we met een grote file vrachtwagens door de omgeving van Helmond gaan rijden en toeteren. En natuurlijk een gezellig feestje hebben na terugkomst met mooie muziek en vertier. Maar is dat alles wat we doen?  Nee dus, we doen veel meer.
Ook organiseren wij ieder jaar een grandioze playbackshow met maar liefst 2 wisselbekers. Dit is ook ieder jaar weer een avondvullend programma met zang en dans en entertainment. Veel gezelligheid voor jong- en oud.
Verder doen we ook nog kleine evenementen tussendoor zoals bijvoorbeeld een gezellige kienavond, een halloweenfeest, sport- en speldagen, knutselen en ga zo nog maar even door. Dus zoals je ziet er gebeurt meer dan je denkt.

 

 

< >

Playbackshow 2019

het was weer een supergezellige avond in het tov gebouw. de playbackshow was weer een groot succes. tal van artiesten hebben we voorbij zien komen, de ene nog beter dan de andere.

Playbackshow 2020

Kom allemaal lekker gezellig meefeesten. Samen met de narren en super artiesten gaan we er een superfeest van maken.

Informatie over Stichting Truckersday

Informatie over Stichting Truckersday 2020........................30 jaar Stichting Truckersday