woensdag, 12 augustus 2020

Aanmelden Chauffeurs Truckersday

 

Op 14 juni 2020 is het weer zover. Dan is het weer Truckersday. 

 

We gaan dan weer in een lang lint door ons mooie Brabantse landschap rijden en zullen vrolijk toeterend weer diverse dorpskernen passeren waar hopelijk veel mensen langs de kant zullen staan te genieten en zwaaien.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en we hopen dat jullie als chauffeurs weer bereid zijn om ons weer te helpen er een onvergetelijke dag van te maken. Wij zien al die lachende en blije gezichtjes alweer helemaal voor je.

 

Schrijf je snel in en vraag ook rond bij de collega chauffeurs, uiteraard mogen die zich ook aanmelden.

We zullen voor de chauffeurs ook weer zorgen voor een lunchpakket en een mooi aandenken aan deze geweldige dag.

 

Middels onderstaand formulier kunt u zich inschrijven om mee te rijden, op het formulier is het ook mogelijk aan te geven of u de ontheffingspapieren wet rijtijdenbesluit wilt ontvangen.

 

Over de exacte invulling van de dag zijn we nog druk bezig, maar deze zal snel ook online komen. We zijn op dit moment in overleg (en hebben ook al toezegging) dat OSC deze dag ook aanwezig zal zijn. Dit is de organisatie die onder meer altijd de vrijstellingen verzorgt maar ook diverse andere activiteiten zoals beste chauffeur, zuinigste chauffeur etc. Dus ook voor de niet rijdende chauffeurs zal het de moeite waard zijn om op 14 juni 2020 een kijkje te komen nemen op het evenemententerrein. Natuurlijk zal er ook van alles verkrijgbaar zijn voor de inwendige mens en zullen er weer diverse live artiesten zijn.

Kortom, volop genieten voor jong en oud.

 

Schrijf je snel in en help ons om onze deelnemers weer de dag van hun leven te bezorgen.

 

Klik hier om in te schrijven

 

< >

Playbackshow 2019

het was weer een supergezellige avond in het tov gebouw. de playbackshow was weer een groot succes. tal van artiesten hebben we voorbij zien komen, de ene nog beter dan de andere.

Playbackshow 2020

Kom allemaal lekker gezellig meefeesten. Samen met de narren en super artiesten gaan we er een superfeest van maken.

Informatie over Stichting Truckersday

Informatie over Stichting Truckersday 2020........................30 jaar Stichting Truckersday