dinsdag, 15 oktober 2019

Playback Show 2019

Playbackshow 2019

Playbackshow was weer superfeest

 

 

Zaterdag, 26 januari 2019, was het weer zover. De jaarlijkse Playbackshow van Stichting Truckersday stond weer op de agenda.

We hadden er als organisatie al superveel zin in, en ook de deelnemers waren weer vol goede moed afgereisd naar het TOV gebouw. Iedereen was mooi op tijd en de zaal was ruim voor 19:00 uur al gezellig vol. De eerste artiesten stonden op tijd klaar en waren weer supermooi opgemaakt door de Visagiste.

Om 19:00 uur was het dan eindelijk zover en Peter Sandifort opende de avond namens de Narren en Stichting Truckersday en gaf daarna het woord aan Karin Loch voor de verdere presentatie. De kleine dansgarde van De Narren opende de avond met een geweldig mooie dans en toen was het dan tijd voor de eerste deelnemer die een poging ging doen om 1 van de 2 felbegeerde wisseltrofeeen in de wacht te slepen.

Daarna was het alweer tijd voor het gast optreden van Mike Kanders, deze had tijdens zijn eerste nummer de zaal al helemaal plat en het duurde dan ook niet lang of de eerste polonaise van de avond was een feit. Er zouden er nog vele volgen deze avond.

Na het optreden van Mike Kanders ging het programma in sneltreinvaart verder en de ene na de andere artiest liet zijn of haar kunnen zien. We hadden zelfs playbackers op het podium die live mee aan het zingen waren.

Tussen al deze geweldige optredens werden we ook nog eens getrakteerd op een prachtig optreden van de grote dansgarde. Ook grote klasse wat die daar lieten zien.

Toen alle artiesten hun act op hadden gevoerd was het tijd dat de jury zich ging beraden en dit bleek een erg zware taak weer dit jaar. De artiesten wachtten in spanning af en om de wachttijd wat te verkorten kregen we nog een prachtig optreden van Peer Swing. Nadat hij eerder op de avond zijn playbackkunsten had vertoond bleek deze man ook nog eens over een geweldige zangstem te beschikken en hij zette de zaal nog even compleet op zijn kop.

Toen was het eindelijk zover en de jury kwam weer terug met de uitslag. Het was een erg moeilijke beslissing en de kandidaten eindigden dicht bij elkaar maar uiteindelijk kon er toch maar 1 de beste zijn. De jury vond unaniem dat Martinelle Vesters met haar vertolking van I will always you (Whitney Houston) de beste playbacker van dit jaar was en zij won hiermee de wisseltrofee beste playbacker. Toen was het tijd voor de eerste uitreiking van de Henk Snijders Trofee. Deze trofee is na de vorige playbackshow beschikbaar gesteld door Henk Snijders die zijn hart helemaal bij deze doelgroep had liggen. Helaas is hij ons kort geleden ontvallen en zal zijn naam in deze trofee voortleven. De eerste Henk Snijders Wisseltrofee werd dit jaar in de wacht gesleept door Edwin Janssens met zijn geweldige versie van Dangerous van Michael Jackson. Deze trofee is voor de best geklede artiest.

Natuurlijk gingen de andere deelnemers niet met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een mooie trofee, oorkonde, een bon voor een lekker menu bij een bekende hamburgerketen en een lekkere zak snoep.

Om 23:00 uur zat het playbackgedeelte erop en toen konden we nog lekker even gezellig nafeesten waar ook goed gebruik van werd gemaakt. Het bleef nog lang gezellig in het TOV gebouw……

Wil je ook eens meedoen met de playbackshow van Stichting Truckersday of wilt u iets betekenen voor deze stichting (vrijwilliger, donateur, sponsor oid) stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 2 juni 2019 zien we graag iedereen weer op de truckersday en natuurlijk op 25 januari 2020 weer op de jaarlijkse playbackshow in het TOV gebouw.

Wij willen bij deze dan ook onze hartelijke dank uitspreken naar TOV gebouw en EKV de Narren voor alle geboden hulp en mogelijkheden. En natuurlijk naar iedereen die ons op welke manier dan ook geholpen heeft om dit tot een geslaagde avond te brengen.

 

 

 

 

< >

Playbackshow 2019

het was weer een supergezellige avond in het tov gebouw. de playbackshow was weer een groot succes. tal van artiesten hebben we voorbij zien komen, de ene nog beter dan de andere.

truckersday 2019

je kunt je alweer inschrijven voor truckersday. Het grote evenement. We hebben weer een mooie route klaar liggen en op 2 juni toeteren we er weer vrolijk op los.

Playbackshow 2020

De playbackshow voor 2020 is al bekend. Op 25 januari 2020 zullen weer vele artiesten hun act opvoeren en een greep doen naar 1 van de 2 wisseltrofeeën. Ook zullen er live artiesten komen optreden. Reserveer 25 januari 2020 alvast in uw agenda en zorg dat u dit spektakel niet mist.