zondag, 12 juli 2020

PlaybackShow 2020

 

 

 

Op zaterdag 25 januari as is het weer zover. Dan vind de jaarlijkse playbackshow van de 30 jarige Stichting Truckersday weer plaats.

Het is ons gelukt om weer een prachtige avond in elkaar te zetten met voor ieder wat wils. We hebben dit jaar 16 artiesten die hun playbackkunsten komen tonen en de avond zal afgewisseld worden door optredens van de dansgardes van EKV de Narren.

Onze winnaars van vorig jaar zullen beide ook weer hun titel komen verdedigen en we zijn erg benieuwd wie dit jaar naar huis zal gaan met de wisseltrofee Beste Playbacker en wie met de Henk Snijders Trofee (beste verkleding). Deze laatste trofee zal deze avond uitgereikt worden door Antwan Snijders; de zoon van Henk.

We hebben weer een veelzijdig programma met de playbackers uiteenlopend van Rap tot Musical en van Engelstalige pop tot Nederlandse oldies. Het is dus zeker de moeite waard om te komen kijken en genieten.

Uiteraard is er tussendoor weer de mogelijkheid uw geluk te beproeven met de loterij tbv Stichting Truckersday. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting om weer meer en andere activiteiten te ontplooien.

Ook zullen er nog 3 super artiesten acte de presence geven tijdens deze geweldige avond. We kunnen naast eerder genoemde artiesten ook nog eens genieten van live optredens van Mike Kanders, Patrick Valentijn en Brabo Turk. Dit beloofd een superfeestje te worden waar we allemaal al naar uitkijken.

Na afloop van de playbackshow kunnen we nog gezellig doorfeesten tot sluiting; Je hoeft dus zeker niet meteen naar huis.

Zoals je kunt zien beloofd het weer een supergezellige avond te worden en een groot feest voor jong en oud. Kom dus gezellig meefeesten op zaterdag 25 januari as in het TOV gebouw; Azalealaan 40 5701 CM Helmond.

Aanvang van de avond 19.00 uur

Zaal open vanaf 18.30 uur

Zoals altijd gratis entree

< >

Playbackshow 2019

het was weer een supergezellige avond in het tov gebouw. de playbackshow was weer een groot succes. tal van artiesten hebben we voorbij zien komen, de ene nog beter dan de andere.

Playbackshow 2020

Kom allemaal lekker gezellig meefeesten. Samen met de narren en super artiesten gaan we er een superfeest van maken.

Informatie over Stichting Truckersday

Informatie over Stichting Truckersday 2020........................30 jaar Stichting Truckersday